AMAZING BRYCE - The Hungarian Bryce Dallas Howard Fansite

DESPAIR
magyar: Kétségbeesés
szerep:
Bryce Dallas H.

IMDb PROJEKTEK

TWILIGHT S.: ECLIPSE
magy.: Napfogyatkozás
szerep:
Victoria

IMDb PROJEKTEK

HEREAFTER
magyar: nincs
szerep:
?

IMDb PROJEKTEK

 

 

Meghívásos! 25/25

 

 

nyelv: magyar
nyitás: 2010.04.30.
szerk: Demonyy
böngésző: Mozilla
tárhely: G-Portál

 

 

LÁTOGATOTTSÁG
Indulás: 2010-04-27
 
 


  

 

ADATOK

NÉV: Amazing Bryce - The Hungarian Bryce Dallas Howard Fansite
TÉMA: Bryce Dallas Howard amerikai színésznő
AJÁNLOTT BÖNGÉSZŐ: Mozilla Firefox
NYITÁS: 2008.05.24.
KÖLTÖZÉS: 2010. április
SZERKESZTŐ: DEMONYY (e-mail: demonyy@freemail.hu)
TÁRHELY: G-PORTÁL
KORÁBBI NÉV: HunBryce Fansite
LOG IN

GALÉRIA

ELÉRHETŐSÉGEK:
e-mail: demonyy@freemail.hu
VENDÉGKÖNYV

Az oldalon minden saját írás, készítés, tehát TILOS más honlapokon feltűntetni a szerk. engedélye nélkül! Amennyiben lopás történik, írok a Webmesternek, aki intézkedik az ügyben.
Az Amazing Bryce nem áll kapcsolatban Bryce Dallas Howard színésznővel vagy annak hivatalos oldalával.

A SZERKESZTŐRŐL

Nick-név: Demonyy
Lakóhely: titkos
Életkor: 19 év
E-mail: demonyy@freemail.hu

Kedvencek:

Filmek: Moulin Rouge, Csokoládé, A falu, Amerikai szépség, A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége (örök kedvencem), Alkonyat, A tűzben edzett férfi, Interjú a vámpírral, A számkivetett, A kárhozottak királynője, Színes fátyol, Hatodik érzék, Halálsoron, Vágy és vezeklés, Anyegin, Halálos iramban, A kör, Az utolsó szamuráj, Gladiátor, A rettenthetetlen, Büszkeség és balítélet 1-3, A suttogó, Világok harca, Tizenhárom, Legbelső félelem stb.

Könyvek: Patrick Süskind: A parfüm, J.K. Rowling: Harry Potter (összes)

Együttesek, előadók: Placebo, Zanzibár, HIM, Enya, Bikini, Marilyn Manson, A-Ha, Lady Gaga, Linkin Park, Muse, Nelly Furtado, Evanescence, Benny Benassi, Armin van Buuren, Rammstein, Kárpátia, Ákos, Faithless, Dj Sterbinszky, System of a Down, Madonna, Apocalyptica, Billy Talent stb.

Színész, színésznő: Bryce Dallas Howard, Keira Knightley, Johnny Depp, Tom Hanks, Helena Bonham Carter, Cate Blanchett, Christian Bale, Sir Anthony Hoppkins, Robert Pattinson, Scarlett Johansson, Ralph Fiennes, Kristen Stewart, Mel Gibson, Audrey Tautou, Joaquin Phoenix, Marion Cotillard, Angelina Jolie, Liv Tyler, Nicole Kidman, Keanu Reeves, Daniel Radcliffe

Zeneszerző: James Newton Howard, Alexandre Desplat, Thomas Newman, Hans Zimmer

Hobbi: rajzolás, kirándulás, honlap szerkesztés, biciklizés

Étel, ital: olaszos és görögös ételek, mindenféle saláta, Sacher torta

Számítógépes játék: The Sims 2

A CSERÉKRŐL

ÁLTALÁNOSSÁGBAN: Először is - csak igényes, olvasható, áttekinthető, tartalmas honlapokkal cserélek linket. Ez elég tág fogalom (kinek mit jelent az igényes), tehát ne sértődj meg, ha elutasítom a cserét! Az ELITE AFFILIATES kizárólag meghívással működik, de ha úgy érzed, hogy alkalmas vagy a cserére, írd meg a chat-be!

LEKERÜLTEM! MIÉRT?: Nos, ennek több oka lehet. Például: bezártál, hosszú ideje (pl két hónapja) szünetelsz, nem látom nálad az ikonom vagy portálom nevét, megváltoztattad az oldalad témáját, esetleg elfelejtettelek kitenni (sajnos, ez előfordulhat ikoncserék közben). Az utóbbi esetben írj e-mailben, vagy chaten!

RÉGI STÍLUSOK

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!